Частина вулиці Богданівської – непроїзна через ліквідацію аварії

4091 0
Сьогодні, 30-го грудня, на проїжджій частині вулиці Богданівської стався провал. На місці працює «Львівводоканал», а тим часом дорогу перекрили для руху транспорту.

Вночі на частині вулиці Богданівської, яка ще не була відремонтована, провалилась частина колектора. Вранці під асфальт пішла вантажівка, яка поступово опускалася ще нижче, а також стався великий витік з каналізаційних труб на дорогу.

Фото: Патрульна поліція Львова

Під час обстеження фахівці «Львівводоканалу» з’ясували, що під дорогою зруйнувався столітній каналізаційний колектор, ремонт якого був запланований на січень 2017 року, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Доки бригада «Львівводоканалу» усуває проблему, екіпаж патрульної поліції перекрив рух транспорту на перехресті вулиць Тракт Глинянський - Богданівська. Про це у коментарі для Tvoemisto.tv повідомила Катерина Рибій, речниця Патрульної поліції Львова.

Ліквідувати аварію сподіваються найближчим часом.

Нагадаємо, учора, 29-го грудня, у Львові завершився ремонт вулиці Богданівської на ділянці від вул. Золочівської до вул. Тракт Глинянський, що тривав з початку вересня. Реконструкція передбачала заміну інженерних мереж та дощоприймачів, влаштування асфальтобетонного покриття, облаштування велодоріжки, встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту тощо. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!