Частина Залізничного району майже добу буде без води

1833 1
Стабільне водопостачання відновлять із 6.00 14 серпня.
Ілюстративне фото: VeжА

Ілюстративне фото: VeжА

Сьогодні, 13 серпня, з 8.00 до півночі без води буде частина Залізничного району Львова. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

На вулиці Болбочана замінюватимуть аварійну ділянку водогону діаметром 800 мм, тож води не буде на вулицях: Широка, 9а-85, Гніздовського, Низинна, Сластіона, Вигоди, Доробок, Ангарна, Планерна, Орельська, Олешківська, Дідушка, Невелика, Кондратюка, Самарська, Рудненська, Сяйво, Кузневича, Городоцька, 166-300; 241-367, Виговського, 4-30; 1-17, Кричевського, Дрогобицька, Дубнівська, Підгаєцька, Дальня, Полтави, Корсунська, Лютнева, Бакинська, Флінти, Агабек Заде, Величка, Малицької, Журавлина, Дозвільна, Сигнівка, Ряшівська, Патона, Гіацинтова, Тюльпанова, Трещаківського, Каховська, Степова, Курмановича, Д. Апостола, Сполучна, Болбочана, Тернова, П’ясецького, Конюшинна, Збиральна, Станційна, Зимноводівська.

Стабільне водопостачання відновлять із 6.00 14 серпня.

 


Читайте також:
13 Серпня, 2019 09:46
666 ... мать вашу і так і нетак !!! ... от ніколи такого не було і от -- знову ... узяти й забрати в людей воду (без попередження) -- це яка така реХворма дозволяє ? ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!