Частині абітурієнтів дозволили подавати для вступу паперові документи

1674 0
Таке рішення Міністерство освіти ухвалило у зв’язку із проблемами в роботі Єдиної електронної бази з питань освіти. Абітурієнтам, які не можуть зареєструвати електронний кабінет у системі ЄДЕБО, надано можливість подавати документів паперовому вигляді.
фото: karpatskijobjektiv.com, osvita.ua, chpl.at.ua

фото: karpatskijobjektiv.com, osvita.ua, chpl.at.ua

Як вказано в листі заступника міністра освіти Юрія Рашкевича, у зв'язку із запровадженням нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників, трапляються «окремі випадки відмови в реєстрації електронних кабінетів, пов'язані з іншими розбіжностями в реєстраційних даних», повідомляє Osvita.ua.

Читайте також: В Україні стартує вступна кампанія-2017: Умови та особливості

У листі зазначено, що з 15 липня 2017 року вступник може подати заяву та документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії вищого навчального закладу «буде перевірена неможливість створення електронного кабінету вступника».

У Міносвіти вимагають, щоби паперову заяву вступник подавав особисто до приймальної комісії вищого навчального закладу. Кожну заяву в паперовому вигляді реєструє уповноважена особа приймальної комісії в ЄДЕБО в день її прийняття.

Приймальні комісії ВНЗ щодня повинні надати ДП «Інфоресурс» всі дані вступників, які надали до них документи в паперовій формі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!