Частину вулиці Хмельницького у Львові, яка на ремонті, відкриють до кінця літа

2078 0
На ділянці від вулиці Липинського до вулиці Кукурудзяної вже нанесли два шари асфальту.
Фото: Олександр Мазуренко

Фото: Олександр Мазуренко

До кінця травня-початку червня у Львові планують повністю відкрити для руху транспорту ділянку від вул. Липинського і до вул. Кукурудзяної. Загалом реконструкцію цієї частини вулиці Богдана Хмельницького мають завершити до кінця серпня. Про це сьогодні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Після ремонту вулиці Богдана Хмельницького у Львові з'явиться нове квазікільце. Фото, відео

Підрядник має ще завершити ремонт 250 м ділянки від залізничного переїзду до вул. Олійної. До кінця червня ця ділянка вже має бути проїзною.

На ділянці від вул. Липинського до вул. Кукурудзяної нанесли уже два шари асфальту. За сприятливих погодних умов наступного тижня на цій ділянці розпочнуть стелити останній, третій шар асфальту.

На відремонтованій частині вул. Богдана Хмельницького додали смуги для велосипедистів, облаштували віденські зупинки, місця для паркування і зелені зони, заявив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Нагадаємо, що роботи на вул. Хмельницького виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Загальна вартість виконання робіт становить 175,4 млн грн. Ремонтні роботи тут розпочали у травні 2020 року. 

Фото Олександра Мазуренка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!