Частину дороги при в’їзді у Львів відремонтують майже за 3 млн гривень

2278 0
Завершити роботи мають до середини червня 2019 року.
фото: klg.aif

фото: klg.aif

При в’їзді у Львів зі сторони Жовкви неподалік Галицького перехрестя відремонтують з’їзд із мосту. Відповідний тендер оприлюднили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Зокрема на ділянці від Жовківського мосту до вулиці Богдана Хмельницького мають замінити дорожнє покриття та прокласти тротуари, а також укріпити бортові стінки. На завершення на цій ділянці дороги мають встановити дорожні знаки, нанести розмітку та облаштувати турнікетну огорожу. Завершити роботи мають до середини червня 2019 року.

Читайте також: Скільки коштує ремонт доріг Львівщини у 2018 році. Інфографіка

За результатами аукціону, переможцем тендеру обрали ТДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65». Підряднику вже повідомили про намір підписати договір на 2,9 млн гривень. Згідно з даними системи Youcontrol, кінцевими бенефіціарними власниками фірми є Ігор Магера та Юрій Сворень. Їм також належить низка компаній, які займаються будівництвом доріг.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!