Частину Хуторівки закривають для проїзду. Як об’їхати

3815 0
Натомість непарна сторона буде відкрита для проїду.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові з 20 червня по 31 липня перекривають частину вулиці Хуторівки, на ділянці від Стрийської до проспекту Червоної Калини (парна сторона). Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Натомість непарна сторона буде відкрита для проїду. Обꞌїхати перекриту ділянку можна буде відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон» за понад 125 млн грн. Схема ж Хуторівки після реконструкції не зміниться. У обидві сторони буде по дві смуги та велодоріжки. Також на вулиці прокладуть тролейбусну лінію, замінять контактні мережі та комунікації, а також встановлять світлофорні об’єкти поблизу будинку №8 та між вулицями Хоткевича та Чукаріна, а також реконструюють світлофори на Хуторівці, 4б.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!