Частину лікарні у Немирові віддали для розміщення батальйону тероборони

1567 0
Приміщення віддали в оренду 103-й бригаді Сил територіальної оборони Львівщини.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Львівська обласна рада передала у користування 103-й бригаді Сил територіальної оборони частину приміщення лікарні у Немирові. Тут тимчасово розміщуватиметься Яворівський батальйон. Відповідне рішення проголосували на позачерговій сесії 16 лютого.

Частину відділення площею 754 кв м передали теробороні в оренду на пільгових умовах.

Читайте також: Проректор, пластун та маркетолог. Історії тих, хто вже записався у Львівську тероборону

Додамо, що депутати виділили 5 млн грн для першочергових потреб територіальної оборони Львівщини. Ці кошти скерують на матеріально-технічне забезпечення місць, де дислокуються батальйони тероборони.  

Нагадаємо, у вересні 2020 року Львівська облрада передала у власність Немирівської міської лікарні приміщення колишнього протитуберкульозного санаторію у Немирові.

Також Tvoemisto.tv поговорило з командувачем територіальної оборони Львівщини підполковником Валерієм Курком, щоби більше дізнатися про те, як організовують оборону міста та області. Про це читате у матеріаліТакож тут про те, як записатися до Сил тероборони Львівщини. 

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!