Частину проспекту Чорновола перекриватимуть ще два дні. Як об’їхати

3117 0
Проспект Чорновола у Львові ремонтують за новою технологією

У зв’язку з погодними умовами, проспект Чорновола ремонтуватимуть ще два дні – 28 та 29 липня. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Проспект перекриватимуть на ділянці від Зернової до Городоцької. Тролейбус №33 у ці дні також не курсуватиме. Наразі підрядники відремонтували дорожнє покриття на частині від вулиці Зернової до Під Дубом.

Читайте також: У Львові перекриють частину Наукової. Схема об'їзду

Нагадаємо, частину проспекту Чорновола у Львові ремонтують за новою технологією, яка продовжує термін експлуатації асфальтобетону ще на три роки. Після цього на проспекті реорганізують рух та облаштують виділені смуги для громадського транспорту.

Додамо, що проспект закрили 24 липня на чотири дні. Ремонт спричинив систематичні затори на прилеглих та магістральних вулицях Львова. Роботи виконує ТзОВ «Онур Конструкціон». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!