Частину санаторію біля Трускавця продали за понад 14 млн грн

2449 0
Об'єкт продали з другої спроби, оскільки перші торги не відбулися через відсутність охочих придбати частину відпочинкової бази.
фото: ФДМУ

фото: ФДМУ

Фонд державного майна України продав за 14,4 млн грн частину санаторію «Нафтуся Прикарпаття», що належить державі, розташовану у рекреаційній зоні неподалік Трускавця. Про це йдеться у системі електронних продажів ProZorro.

Аукціон відбувся 3 липня і переможцем, який запропонував найвищу ціну, стало ТОВ «Гал Інвест Груп» з Пустомитів. Йдеться про продаж водогрязелікарні, пансіонату, клуб-їдальні, п’ятиповерхового спального корпусу сукупною площею понад 9000 кв. метрів. Решта території і будівель перебуває у приватній власності.

Читайте також: На Львівщині збудують дворівневу розв'язку та об'їзну до Стрия

Об'єкт продали з другої спроби, оскільки перші торги не відбулися через відсутність охочих придбати частину відпочинкової бази. Тоді стартова вартість була 6,13 млн грн. До других торгів ціну знизили до 3,06 млн грн, у них взяли участь чотири компанії – ТОВ «Укрпроменергоінвест» з Новояворівська, ТОВ «Будівельний Альянс Монтажпроект» з Житомира, київське ТОВ «Ярчє» та пустомитівське ТОВ «Гал Інвест Груп».

Остання компанія стала переможцем торгів, запропонувавши найвищу ціну – 12 млн гривень. Із нею впродовж місяця мають укласти угоду купівлі-продажу частини санаторію. У підсумку компанія має сплатити до державного бюджету 14,4 млн грн разом із ПДВ.

Згідно з даними системи YouControl, ТОВ «Гал Інвест Груп» розташоване у Пустомитах, а основний вид діяльності – це розведення свійської птиці. Кінцевим бенефіціаром компанії, яку зареєстрували в січні 2020 року, є львівський адвокат Юрій Шурин.

Додамо, санаторій приймає відпочивальників і надає різні санаторно-курортні послуги, зокрема, на його території розташований бювет з мінеральною водою. Там може відпочивати близько 500 людей. Його власником є недержавна організація – львівський обласний осередок Профспілки працівників нафтової та газової промисловості..


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!