Частину вулиці Бандери облаштували за проектом «Вулиця для всіх». Фото

3016 0
На частині вулиці встановили нову тротуарну плитку та кишені для паркування.
Фото: Ольга Гуцол

Фото: Ольга Гуцол

Навпроти головного корпусу Львівської політехніки на вулиці Бандери облаштували частину тротуару за проектом «Вулиця для всіх». Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів менеджер проектів Інституту міста Максим Терлецький.

На розі вулиць Бандери та Політехнічної замостили нову тротуарну плитку та створили кишеню для паркування.

«Ремонт повністю ще не закінчений, на ньому ще мають встановити кілька кутових бордюрів. Крім того, по проекту ми будемо розробляти дорожню карту з планування вулиць», – говорить він.

Читайте також: Як зміниться вулиця Бандери після реконструкції. Оновлена візуалізація

На облаштування частини тротуару витратили 260 тис грн. Фінансувався проект за допомогою Львівської міської ради та міської ради Лейпцига.

Додамо, що тротуар реконструювали, щоб наочно продемонструвати жителям прилеглих будинків проект «Вулиці для всіх».

Читайте також: Як хочуть реорганізувати рух на вулиці Бандери. Відеосимуляція

Нагадаємо, 26 листопада громадські слухання відхилили проект реконструкції вулиці Бандери «Вулиця для всіх». У березні у Львові створили комісію з реконструкції вулиці, до якої увійшли більшість депутатів міської ради. Перше засідання мало відбутися у вересні. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, поки що засідання комісії не було. Коли воно відбудеться – ще невідомо, оскільки, за словами Чаплінського, зібрати всіх депутатів, що є в комісії, складно.

Ольга Гуцол,

фото авторки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!