Частину вулиці Богдана Хмельницького у Львові планують відкрити для проїзду до кінця вересня

2419 0
Вулицю ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 175,4 млн грн.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові тривають фінальні будівельні роботи на ділянці від вул. Промислової (Опришківської) до вул. Механічної. До кінця вересня підрядник планує заасфальтувати цю ділянку і відкрити для проїзду. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрія Білого.

«Зараз формується вже фінальна геометрія вулиці, з велодоріжками, паркувальними слотами, асфальтною частиною між вул. Промисловою і Механічною. Вже є часткове замощення слоту для паркування, місцями буде велодоріжка, а основна частина йтиме велосмугами. Там буде впорядкований простір. Буде дві автомобільні смуги — по одній на кожному напрямку. Після ремонту вулиця буде комфортною як для водіїв, так і для пішоходів», – каже він.

Додамо, що на вулиці Богдана Хмельницького 8 травня розпочали реконструкцію, в межах якої замінять внутрішні мережі, облаштують велодоріжки та прокладуть асфальт. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.

Зазначимо, що вулицю Богдана Хмельницького у Львові ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 175,4 млн грн. Реконструкція триватиме близько двох років.

Читайте також: Вулицю Конюшинну у Львові планують продовжити до кільцевої дороги

Нагадаємо, що частину вулиці Хмельницького до Промислової відремонтували у 2015 році в межах реконструкції вулиць уздовж трамвайного маршруту №6 за кошти ЄБРР.

Фото ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!