Частину вулиці Героїв УПА тимчасово перекривають для проїзду

2211 0
Рух перекриють через у зв'язку з аварійною ситуацією та роботами, які виконуватиме Львівводоканал біля будинку №7 на Героїв УПА.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 7 серпня, з 9:00 до 19:00 буде перекрито рух всіх видів транспорту по вул. Героїв УПА на відрізку від вул. С. Бандери до вул. Опільського, повідомляє Гаряча лінія міста.

Рух перекриють через у зв'язку з аварійною ситуацією та роботами, які виконуватиме Львівводоканал біля будинку №7 на Героїв УПА. Перекритим буде відрізок у 160 метрів.

Зазначимо, що по вулиці Героїв УПА проходять: автобус 2A; маршрутки – 7, 33, 38; тролейбуси – 9 та 2, а також три приміські маршрутки – 133, 138, 171.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, трамвайний маршрут №2 з кінцевої вул. Акад. Підстригача (ювелірний завод) на час ремонту курсуватиме через Виговського на Ряшівську, а звідти по Городоцькій (за маршрутом №12) вниз до кінцевої Університет. Тролейбусний маршрут №9 з Аеропорту на Ряшівську, а далі так само як двійка – вниз по Городоцькій (за маршрутом №12) до кінцевої Університет та у зворотньому напрямку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!