Частину вулиці Замарстинівської перекрили на ремонт. Як об'їхати

3091 0
Розпочинаються роботи на наступному відрізку дороги в межах капітального ремонту вулиці.
Фото: Марія Стахів

Фото: Марія Стахів

Від сьогодні, 22 лютого, до 22:00 1 грудня перекривають рух транспортних засобів на вул. Замарстинівська від вул. Липинського до вул. Дашкевича. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», таким чином розпочинається наступний етап реконструкції. Об’їзд дороги відбуватиметься згідно з розробленою тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

Схема прес-служби ЛМР

Нагадаємо, вулицю Замарстинівську закрили для проїзду електротранспорту у грудні 2017 року. Взимку торік провели тендер на підрядника, яким стало ТзОВ «Онур Конструкціон». Вартість робіт становить 84,47 млн гривень.

Читайте також: Під час реконструкції на Замарстинівській зріжуть усі дерева та висалять нові

Частину вулиці від Липинського до Східної закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня почали підготовчі ремонтні роботи — зняли дорожнє покриття, демонтували колії та електричні опори. Наприкінці квітня на вулиці зупинили роботи, а проект відправили на доопрацювання через виявлені пливучі ґрунти.

Додамо, що на вулиці мають замінити колектор, комунікації, прокласти трамвайні колії та замостити вулицю бруківкою. Частково використають ту, яка була на цій вулиці під асфальтом. Це, за словами Євгена Калитича, приблизно 30%. Решту вулиці замостять бруківкою, яку демонтують під час реконструкції вулиці Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!