Політична реклама

Частину вулиці Зелена у Львові досі не відкрили: її ще не заасфальтували

1660 0
Сьогодні, 27 жовтня, у день, коли вул. Зелену планували відкрити для руху транспорту, ремонтні роботи на ній ще тривають. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради із посиланням на управління капітального будівництва, сьогодні вул.Зелену асфальтують (на ділянці від вул.Сихівської до кільця з вул. Пасічна-Луганська)

«Роботи триватимуть 2 дні, сьогодні та завтра», - зазначив в.о.начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор

Фалюта.Нагадаємо, цього року вул. Зелену ремонтують на ділянці від межі міста до кільця з вул. Пасічна-Луганська.

Після закінчення робіт вул.Зелена буде відкрита для руху транспорту. Також відновить роботу тролейбус №11, а тролейбус №24 курсуватиме за звичним маршрутом – з вул.Шота Руставелі до Санта-Барбари.

«Тут влаштоване поширення дорожнього полотна у районі примикання вул.Зубрівської. Також влаштовано 2 автобусні зупинки», - розповів представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні.

Крім того, на вулиці буде влаштовано велосипедну доріжку, яка буде виконана з червоного асфальту. Добудовувати велосипедну доріжку будуть вже після завершення асфальтування вулиці і відкриття руху транспорту на вулиці Зеленій. За словами Олександра Добоні, відкривши для руху проїзну частину, ремонтники ще працюватимуть над відновленням тротуарів.

Нагадаємо, раніше вул. Зелену планували відкрити для руху 24 жовтня. Потім, як повідомляло "Твоє місто", дату відкриття перенесли  на сьогодні, 27 жовтня. Зазначивши, що до цього дня встигнуть, якщо будуть "сприятливі погодні умови".

Протягом цього тижня у Львові двень плюсова температура і сухо.  

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!