Частину заходів 28 BookForum у Львові планують провести офлайн

1440 0
15-19 вересня цього року у місті відбудеться головний культурний фестиваль країни – 28 BookForum.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

У Львові оголосили дати наступного книжкового форуму. Так, 15-19 вересня цього року у місті відбудеться головний культурний фестиваль країни – 28 BookForum. Ініціатором та організатором заходу є громадська організація «Форум видавців».

Фестиваль у 2021 році, за словами організаторів, може частково пройти і в офлайн-форматі.

«Сподіваємось, що все ж таки вдасться частину подій провести офлайн. Усі скучили за традиційними зустрічами з авторами, живими дискусіями та фестивальною атмосферою», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українська абетка отримала гран-прі на Форумі видаців у Львові

Водночас, додають організатори, досвід проведення 27 BookForum в онлайн-форматі дозволить зробити наступний доступнішим для тих, хто не може приїхати до Львова.

Нагадаємо, що 27 BookForum через пандемію вперше відбувся в онлайн-форматі. Минулого року за нагороди змагалося 400 книжок із 72 видавництв. Так, журі присудило нагороди у 17 номінаціях, а також дали спеціальні відзнаки учасникам. Детальніше можна дізнатися за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!