Політична реклама

Чай і кава допомагають зберегти здоровою печінку

2248 0
Ранковий чай або кава перед довгим робочим днем не тільки заряджають бадьорістю, а й надають корисний ефект для здоров'я внутрішніх органів, зокрема, печінки.

Міжнародна група вчених на чолі з дослідниками з університету Дюка припустила, що збільшене споживання кофеїну здатне скоротити згубний процес у людей з неалкогольним ожирінням печінки.

У всьому світі у 70% людей з діагнозом діабету й огрядності виявлено також неалкогольне ожиріння печінки. Крім дієти і фізичних навантажень інших ефективних методів лікування та профілактики неалкогольного ожиріння печінки не існує.

Відтак споживаючи приблизно чотири чашки кави або чаю на день, можна сприяти профілактиці та захисту від розвитку та прогресу неалкогольного ожиріння печінки.

Джерело: Вкурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!