Політична реклама

Через 2 тижні у Львові розпочнеться дев`ятий тиждень моди

1119 0
З 27 березня по 1 квітня у Львові відбуватиметься дев’ятий сезон Lviv Fashion Week. Колекції осінь/зима 2012-2013 продемонструють понад 40 дизайнерів. Серед них - благодійний показ одного з найвідоміших українських дизайнерів Роксолани Богуцької та колективу з Франції OnAuraToutVu. Вартість квитків, як повідомили організатори заходу, цього сезону не зміниться.

27 березня тиждень моди офіційно відкриється фотовиставкою – фотографи представлять твори за темами Fashion emotion, Urban fashion тощо.

28 березня стартують покази сезон Lviv Fashion Week. Львівський тиждень моди традиційно відкриває дорогу молодим дизайнерам, студентам і випускникам профільних вишів та спеціалізованих кафедр з усієї України. 29 березня молоді модельєри представлять авангардні колекції. Дебютні колекції продемонструють Артем Комаров, Аміна Гасем, Люба Чернігова, Анна Яковенко та інші.

Почесні гості 9-го сезону Lviv Fashion Week – OnAuraToutVu (Франція),  у яких купує прикраси Lady Gaga та замовляють костюми для кабаре «Moulin Rouge». Вони представлять колекцією HauteCouture весна/літо 2012, дебютний показ якої відбувся у січні на Тижні високої моди у Парижі. Це - перший візит дизайнерів в Україну і перший показ Haute Couture у Львові 

У розкладі Львівського тижня моди – покази осінньо-зимових колекцій відомих відомих українських дизайнерів Роксолани Богуцької, Golda та ін. нові колекції продемонструють Олександр Очеретний, Ксеня Сербін, наймолодший дизайнер Софі Марі Сєдова.

Lviv Fashion Week осінь/зима 2012/13 відбуватиметься на двох основних локація: проекти і покази 27-29 березня у ТЦ Інтерсіті, покази основного складу 30 березня – 1 квітня у Виставковому центрі Шувар-Експо. Організатори очікують цьогоріч близько 12 тис. відвідувачів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!