Політична реклама

Через 4 роки у Львові може постати виставково-конгресовий комплекс на 5 тисяч людей?

2158 5
Через 4 роки у Львові, неподалік від стадіону «Арена Львів», може постати виставково-конгресовий комплекс на 5000 людей. Зараз у місті тривають підготовчі роботи для реалізації цієї ідеї, - повідомив медіа-порталу «Твоє місто» співавтор проекту з робочою назвою «Lviv Expo Congess Hall» Ярослав Галицький.

За словами архітектора, який був одним із розробників генерального плану Львова-2010, зараз в місті немає приміщень, де можна проводити виставкові заходи більше ніж на 1500 людей, а концерти - на декілька тисяч людей.

«Цей комплекс мав би складатись з двох частин: одна частина  виставкова, а друга – конгресова, де можна було би на 5 тисяч осіб проводити конференції і концерти. Наприклад, я знаю, що в гурту «Океану Ельзи», у співачки Руслани дуже багато проблем було, щоб провести захід у Львові саме на таку кількість людей», - пояснив Я. Галицький.

Виставкові площі у цьому комплексі, за словами співавтора проекту, мали би бути вільного планування з великою територією для відкритих експозицій: для важкої техніки, для будівельних кранів, автомобілів та ін. Галереї були би накриті шклом (дещо схожим є виставковий центр Crocus City Hall в Москві).

Окрім того, як вважає Я. Галицький, такий комплекс у Львові дав би можливість не тільки збільшити кількість заходів в місті, а й забезпечити нові трудові місця та збільшити прибутки від туризму.

Як зазначив архітектор, ідею створення такого комплексу Львові підтримує міський голова Львова Андрій Садовий. На реалізацію такого проекту, за оцінкою архітектора, потрібно близько 4 років.

24 Січня, 2013 11:23
Юра Такий комплекс у Львові не тільки збільшить кількість заходів в місті й забезпечить нові трудові місця а й збагатить кишеню й прибутки пана Галицького.
13 Травня, 2012 10:08
Марта Лотиш Локалізація Львова сприяє отриманню статусу центру міжнародного співробітництва. Будівництво такого комплексу стане першис кроком назустріч, ну і зірки із світовим ім'ям зможуть врешті завітати до Львова...
13 Травня, 2012 02:03
Ярослав Галицький Тарасе, Володимир дякуємо за підтримку!) Серед наших активістів є і Олександра Коваль(ФОРУМ ВИДАВЦів), і "Гал-ЕКСПО"(оператор виставкової діяльності), і депутати міста Львова та області.
Можливо варто більше популяризувати навіть серед своїх друзів, бо питання лише за малим, щоб міська рада виділила цільову землю, яка є біля стадіону.
Тож лобіюємо - РОЗВИТОК Львова!!!
12 Травня, 2012 17:51
Тарас Лисак З концертною залою на кілька тисяч людей Львів отримає значно більші можливості з прийняття різноманітних концертно-мистецьких проектів. Про це вже говорилось не раз. І не тільки львів'янами. Бажаю успіху!
12 Травня, 2012 12:04
Цибулько Володимир Без такого комплекса ФОРУМ ВИДАВЦів у Львові загнеться!не кажу вже про бізнеспроекти! ІТ-сфера також потребуватиме виставково-конференційного комплексу!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!