Політична реклама

Через 5 днів визначать переможця фотоконкурсу "Твоє місто восени"

1460 0
30 листопада буде оголошено переможця фотоконкурсу "Твоє місто восени", який отримає приз смартфон Nokia C5-03 Graphite Black.

Через 5 днів буде відомо ім`я автора, який зробив найкраще фото осіннього Львова. 

Станом на 11.00 25 листопада до участі в конкурсі зареєструвалось 34 учасники, які вивісили 133 фотографій. Лідер має майже 700 голосів.

Нагадаємо, для участі у конкурсі «Твоє місто восени» потрібно зробити настроєве фото Львова восени та опублікувати його на сайті tvoemisto.tv. За правилами, один учасник може опублікувати до 10 фотографій, зроблених власноруч, проголосувати ж з одного комп`ютера за одну фотографію можна тільки раз.

Автор фотографії, яка назбирає найбільше голосів, отримає приз від партнера конкурсу - компанії "Техпром" – смартфон Nokia C5-03 Graphite Black. А автори семи найцікавіших фото за версією редакції порталу "Твоє місто" отримають подарункові комплекти від мережі магазинів "Brocard".

Конкурс проводиться тільки серед зареєстрованих користувачів порталу. Голосування відбувається на сторінці конкурсу до 30 листопада 2011 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!