Через аварійне відключення світла четверо людей провели в ліфті понад 6 годин

2685 0
Люди, які весь час були в ліфті, почуваються добре.
фото: www.lun.ua

фото: www.lun.ua

Сьогодні, 21 серпня, через аварійне відключення електропостачання у Франківському районі Львова четверо людей провели у ліфті понад 6 годин. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила львівська журналістка Вікторія Балицька.

Як пояснили у ЛМР, люди перебували у ліфті в новобудові на вул. Кульпарківській, 64. Її обслуговує приватна управляюча компанія ТзОВ «Ук Зразковий дім». Ліфт запрацював лише після того, як ЛМКП «Львівобленерго» відновило електропостачання. Люди, які весь час були в ліфті, почуваються добре.

Крім цього, від ранку на ключових перехрестях району не працювали світлофори, що спричинило значні затори. Без електропостачання загалом залишився мікрорайон вулиць Антоновича – Кульпарківська та прилеглі до нього вулиці. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!