Через аварію літака у Львові 90 пасажирів рейсу до Києва не зможуть пересісти на інші рейси

10473 0
Серед них ті, хто мав летіти, зокрема, у Пекін та Нью-Йорк.
фото: аеропорт "Львів"

фото: аеропорт "Львів"

Сьогодні, 4 жовтня, поблизу львівського аеропорту під час заходу на аварійну посадку розбився вантажний літак. Через це аеропорт був закритий, низка рейсів була затримана.

У зв’язку з цим, повідомляє пресслужба авіакомпанії МАУ, 91 пасажир рейсу Львів – Київ пропустив стиковку на інші рейси.

«Рейс авіакомпанії МАУ PS034 Львів – Київ було затримано до 10:27 за місцевим часом. Відповідно, через запізнення рейсу, 91 пасажир втрачає стикування в аеропорту «Бориспіль» з рейсами МАУ до Нью-Йорка, Пекіна, Відня, Гельсінкі, Стамбула, Мюнхена, Парижа, Тель-Авіва, Рима, Ларнаки, Мілана, Афін, Брюсселя, Дюссельдорфа, Франкфурта, Копенгагена, Тбілісі, Єревана, Харкова та Одеси», – ідеться в повідомленні перевізника.

У авіакомпанії пообіцяли перебронювати на найближчі рейси квитки для трансферних пасажирів. Пасажирам, які прямували до Нью-Йорка та Пекіна, забезпечать готелі та харчування в очікуванні на наступні рейси до цих міст.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів. Оновлено

Нагадаємо, сьогодні, 4 жовтня, близько 6:45 з радарів львівського аеропорту зник вантажний літак української компанії «Український аероальянс», що прямував з іспанського міста Віго та мав дозаправитись у Львові. Через пошуки літака аеропорт закрили. Повітряне судно знайшли неподалік від посадкової смуги у селі Сокільники біля Львова. Воно зробило аварійну посадку, під час якої із восьми присутніх п’ятеро загинули. Ще троє людей госпіталізовані у львівські лікарні.

О 9:00 аеропорт відновив роботу, прийнявши літак з Ґданська, а пізніше і з Анталії. Втім, вильоти затримались.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!