Політична реклама

Через аварію мешканці Залізничного району Львова без води. ОНОВЛЕНО

1392 0
Сьогодні, 20 лютого, близько 14.00 на вулиці Городоцькій, 164 сталась аварія на магістральному водогоні діаметром 300 мм. Через це комунальники зупинили роботу насосної станції «Будзень», яка забезпечує водопостачання усього Залізничного району. Через це мешканці району без води, - повідомила "Твоє місто" прес-секретар ЛМКП «Львівводоканал» Уляна Горбата.

"Зараз на місці аварії працює бригада. Вони докладатимуть усіх зусиль, щоб якомога швидше ліквідувати аварію", - сказала речник "Львівводоканалу". 

Про терміни відновлення водопостачання у будинки району, за її словами, поки що говорити неможливо.

Окрім того, як повідомив "Твоє місто" головний інженер ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Віталій Камінський, через аварію без тепла на півгодини залишились мешканці вул. Петлюри. Близько години тому подачу тепла було відновлено.

Нагадуємо номери телефонів аварійних служб Львова на випадок, якщо у вас немає води, тепла, світла чи газу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!