Через аварію на залізниці затримуються три потяги зі Львова

2402 0
Сьогодні, 26-го січня, о 4:25 на станції Кам'янка з під'їзної колії зрушилися з місця 10 зерновозів, спричинивши аварію. Внаслідок цього 10 пасажирських потягів, три з яких прямують зі Львова, затримуються до трьох годин. Людей просять слідкувати за оголошеннями на вокзалах.
Фото: viche.lutsk.ua

Фото: viche.lutsk.ua

«У результаті події сім вагонів зійшли з рейок, пошкодили контактні опори, разом з жорстким поперечним з’єднанням та перекрили головні колії. Фахівці наразі з’ясовують,  які порушення експлуатаційної технології допустило підприємство-утримувач колії на своїй під’їзній залізничній гілці», - повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Орієнтовно на 3 години затримаються такі потяги, що відправилися зі Львова:

№110 Львів – Херсон;

№120 Львів – Кривий Ріг;

№70 Львів – Маріуполь.

Читайте також: «Укрзалізниця» планує запустити потяги в Австрію й Болгарію

Наслідки сходу вагонів з колій наразі залізничники ліквідовують за допомогою відновлювальних поїздів зі станцій ім. Т. Шевченка та Знам'янки. На відновленні контактної мережі працюють 36 електриків, а також фахівці безпеки руху, автоматики та зв’язку, будівельники, водії та ін.

Нагадаємо, із 17-го січня через Львів курсує потяг сполученням Київ-Івано-Франківськ з вагонами-трансформерами. Вартість квитків класу «купе» із Києва до Франківська на «Нічний експрес» №149 складає 375,55 грн. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!