Через блокування кордону на Львівщині державний бюджет щодня втрачає 30 млн гривень

1831 0
Про такі збитки кажуть на Львівській митниці.
Фото: genplanua.com

Фото: genplanua.com

Через перекриття власниками автівок на єврономерах пунктів пропуску на кордоні з Польщею, до державного бюджету щодня надходить в середньому на 30 млн гривень менше, аніж зазвичай. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці ДФС.

Основна проблема, кажуть митники, що заблоковані вантажівки не можуть доставити товар і розмитнити його, сплативши гроші до бюджету.

Читайте також: Львівська митниця ДФС назвала ТОП-5 найоригінальніших спроб провезти контрабанду

«Протягом 26 листопада Львівська митниця ДФС перерахувала до держбюджету 85 млн грн, тоді як раніше по понеділках ці платежі становили понад 120 млн грн. На сьогодні прогнозують надходження до бюджету 35 млн грн, в той час як по вівторках, в середньому, перераховували 65 млн грн», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Потопити «човника». Репортаж із черги на пункті пропуску в Шегинях

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, станом на 12:30 27 листопада, розблоковані пункти пропуску «Шегині», «Краковець», «Рава-Руська». Проте в останньому є черга з1 150 вантажівок та 50 легкових автомобілів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!