Політична реклама

Через бойкот продаж російських товарів впав на 40 %

1489 0
За два тижні обсяги продажу російських товарів в Україні впали на 40%.

З початком військової агресії Росії в Криму львів’яни почали активно бойкотувати товари, виготовлені в РФ та промарковані штрих-кодом "46", повідомляє ТСН.

Це неабияк вдарило по кишенях російських олігархів та підприємців, і, в зв'язку з активним бойкотом, деякі виробники пішли на відверті хитрощі, щоб маскувати країну походження товарів. Відтак, російські виробники маскують штрих-коди на своїх товарах.

За інформацію ТСН, обсяги продажів російських товарів за останні два  тижні скоротилися майже на 40%.

"Якщо реалізація знизиться у два рази, то, фактично, зникне доцільність продавати товар", - стверджує керівник Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко

За словами експерта, бойкот товарів -  досить поширена світова практика, але українська ситуація унікальна своєю політичною складовою цього процесу. 

Нагадаємо, для львів’ян розробили додаток для android "Бойкот окупантів", який допоможе розпізнати, в якій  країні вироблено товар. До переліку також додали компанії, що мають російських власників, але маскуються під іноземні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!