Політична реклама

Через брак коштів у Львові не ремонтують підземні переходи

1202 0
Підземні переходи у Львові руйнують люди і погода, проте грошей на ремонти не мають ані підприємства-балансоутримувачі, ані райадміністрації.

З 16 львівських підземних переходів, 12 знаходяться на балансі районних адміністрацій, 4 – відомчі, - пише Zaxid.net.

Два відомчі підземні переходи – на Героїв УПА, 76 ( СП «Юкон»), Городоцька, 355 («ЗТА») взагалі не функціонують. Про це розповів начальник відділу капітального ремонту Львівської міськради Роман Заріцький. За його словами, відомчі потребують капітального ремонту. Щодо підземного переходу на Стрийській, то часткові ремонтні роботи виконані за кошти ЛАЗу. Він не перебуває у комунальній власності.

В. о. голови Залізничної районної адміністрації Андрій Єсип також підтвердив, що цього року райадміністрації не виділили грошей на ремонт підземних переходів. «Ми підтримуємо санітарну очистку, зробили побілку, лампочки змінюємо», – зазначив він і додав, що в підземному переході на вул. Любінській виконали ремонт, провели побілку, запросили вихованців художнього ліцею, які зробили графіті.

Голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський  розповів, що минулоріч відремонтували сходові марші та відновлювали освітлення у переході на вул. Пасічній, 92.  «Але роботи не продовжуємо, бо грошей немає. Залишилося ще відремонтувати два сходові марші, вирівняти площадку, бо через мороз вона здеформована, відремонтувати стіни», – сказав Іван Лозинський. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!