Політична реклама

Через брак коштів у центрі Львова досі не встановлюють болларди

1545 0
Болларди для пішохідної зони є вже у Львові та лежать на складі ЛКП «Львівавтодор» з минулого четверга.

Але щоб почати роботи згідно з існуючим договором, потрібно заплатити 70% передоплати. До цієї суми ЛКП «Львівавтодор» не вистачає 126 тис. грн, - розповів керівник відділу паркування ЛКП «Лвівавтодор» Сергій Париляк.

Процедура виділення коштів для ЛКП «Львівавтодор» триває, зазначили в управління транспорту та зв’язку Львівської міськради. Про результати фінансування мають повідомити в місячний термін, ― сказав Сергій Париляк.

Також він повідомив, що буде встановлено 5 боллардів, але зараз вносяться зміни. «Цей боллард, що планувався на вул. Лесі Українки, буде встановлений на початку вул. Братів Рогатинців з боку пл. Міцкевича. Щоб доїзд мешканців був з цієї сторони. Бо вул. Галицька перекрита лавками і не буде як потрапити на вул. Братів Рогатинців».

Нагадаємо, що у жовтні 2012 року у Львові презентували концепцію впорядкування вуличного паркування в центральній частині міста з одночасним створенням вільних від транспорту пішохідних зон. Боллардами відокремлять пішохідну зону на площі Ринок – з боку вул. Руської та з боку вул. Беринди.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!