Через дощ на кількох перехрестях Львова не працюють світлофори

1647 2
Через дощові вихідні у Львові вийшли з ладу кілька світлофорів. Зокрема не працюють світлофорні об’єкти на перехрестях вул. Героїв УПА – Кульпарківська – Васильківського, Любінська – Петлюри та Мазепи – Миколайчука.
Фото: aktivist.in.ua

Фото: aktivist.in.ua

Світлофор на вул. Героїв УПА – Кульпарківська – Васильківського зараз працює у режимі жовтого мигання. Під час дощу у ньому затекла плата і він вийшов з ладу. Подібна проблема і на двох інших світлофорних об’єктах, повідомив tvoemisto.tv начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич.

Наразі працівники «Львівавтодору» ремонтують ці світлофори.

За словами Мирослава Туркевича, деякі світлофори у Львові вже експлуатуються понад 25-30 років, через це вони ламаються.


Читайте також:
22 Вересня, 2014 16:03
Yuriy аж тут раптом пішов дощ...
і зима раптово прийде
22 Вересня, 2014 15:46
пан Марциняк Шось той львівавтодор мутний якийсь... То їм дощ світлофорам працювати не дає, то "розумні" світлофори ставлять, певно ще й дорожезні, які поводяться геть як нерозумні, то табло на зупинках поставили, які ніц не показуют... Прошу панів львівавтодорів, ви альбо си виправлєйте, альбо йдіть з роботи! Не гоже так ві Львові працювать.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!