Через ДТП поблизу Буська постраждали четверо людей

1779 0
Внаслідок зіткнення з вантажівкою постраждали водій та пасажири легковика.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

На Львівщині, на дорозі Київ – Чоп, поблизу Буська, відбулась ДТП. Унаслідок зіткнення вантажівки і легковика постраждали четверо людей. Про це інформує Нацполіція Львівщини.

Аварія трапилась учора, 24 грудня, приблизно о 7:50. За повідомленням правоохоронців водій вантажного автомобіля Iveco Stralis з напівпричепом, 54-річний мешканець Закарпатської області, виконуючи поворот ліворуч в напрямку  Берестечка, не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю «ВАЗ- 21150». Ним керував 29-річний житель Золочівського району.

Внаслідок зіткнення постраждав водій та три пасажири ВАЗу, вони усі мешканці Золочівщини. Жінці 45 років, а чоловіки віком 27 і 39 років. Їх госпіталізували із травмами різної важкості.

За фактом слідчі відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років

Правоохоронці також повідомляють, що за минулу добу на автодорогах Львова та області сталися 55 дорожньо-транспортних пригод, п’ять з них – із потерпілими. На жаль, внаслідок ДТП одна особа загинула, дев’ятеро травмовані.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!