Політична реклама

Через два року ліфти у Львові обладнають кнопками виклику

1344 0
Роботу усіх ліфтів Львова, а це 2042 одиниці, будуть повністю контролювати уже через два роки.

Масштабний проект з реконструкції механізмів системи диспетчеризації розпочнуть з 1 листопада, — повідомила  Марина Строєва, директор ЛКП "Львівсвітло".

Розпочнуть кампанію з диспетчеризації з Франківського району. “Це найбільш проблемний район Львова. Сьогодні у місті вже встановлено відповідне обладнання у 6-8 ліфтах, зокрема, на вулиці Мазепи”, - говорить пані Строєва.

Зі слів директора ЛКП “Львівсвітло”, до кінця 2015-го у місті усі ліфти будуть обладнані спеціальними пристроями і кнопкою виклику.

Завдяки програмі у пункті контролю, який буде знаходитись на вулиці Дорошенка, диспетчер зможе побачити аварії  ліфтів - несправність дверей, відсутність світла. Тобто аварійна бригада, майстри будуть знати, які роботи виконуватимуть на об'єкті ще до виїзду, - розповіла Марина Строєва.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!