Через два тижні у Львові на трамвайних зупинках запрацюють табло

3214 0
До кінця липня у Львові запрацюють інформаційні табло, які встановили на зупинках трамваїв №2 та №6.
Фото: big.lviv.ua

Фото: big.lviv.ua

Наразі завершується процес інтеграції дисплеїв в автоматизовану систему, розповів tvoemisto.tv начальник відділу з обслуговування світлофорних об’єктів ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич.

«До двох тижнів інформаційні дисплеї повинні запрацювати - відповідно до своїх програмних функцій. Вони показуватимуть час прибуття трамваю, час доїзду до кінцевої зупинки. В подальшому на табло можна буде відображати будь-яку іншу інформацію: час доїзду автобусів, інших трамвайних маршрутів. Для цього потрібно інтегрувати дані», - розповів чиновник.

До того ж, на кожен трамвайний маршрут передбачено по 10 GPS-термінал, які будуть розміщені в кабіні водія і показуватимуть зашвидко чи заповільно він їде.

За словами Митослава Туркевича, похибка у роботі табло буде становити декілька секунд.

Як інформувало tvoemisto.tv, загалом на зупинках за трамвайними маршрутами №2 і 6 у Львові має працювати 24 інформаційних електронних табло.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!