Через "Форум видавців" 16-19 вересня у Львові буде змінено рух транспорту

1031 0

Під час проведення 18-ого Міжнародного книжкового «Форуму видавців у Львові», з метою впорядкування дорожнього руху у центральній частині міста, зокрема на вулицях Коперника, Стефаника та Словацького, буде змінено схему руху громадського транспорту, - повідомляє прес-служба управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області.

Так, упродовж 16-19 вересня буде дозволено виїзд з вулиці Коперника по трамвайній колії, яка прокладена між середньою школою №9 та Головпоштамтом (трамвайний вокзал) на вулицю Дорошенка і подальший рух по вказаній вулиці до проспекту Свободи  (для автобусних маршрутів № 14, 16, 83, 95).

Напрям руху автобусних маршрутів № 29, 29а, 50, 53, 75, 97 та увесь транспорт буде проходити через вулицю Стефаника до проспекту Шевченка.

14-15 вересня у зв’язку з прибуттям учасників Міжнародного книжкового «Форуму видавців у Львові» до Палацу мистецтв, що на вулиці Коперника, 17, а також задля здійснення організаційних питань буде дозволено тимчасово зупинятися транспортним засобам, які залучені до обслуговуванням Форуму для вивантаження продукції.

Починаючи з 14 вересня і до закінчення заходів, будуть скеровані патрулі ДПС відділу ДАІ Львова для регулювання дорожнього руху у ручному режимі.

Прохання ДАІ до водіїв: у зв’язку з проведенням відповідних заходів, не в’їжджати у центральну частину міста без нагальної потреби, оскільки вулиці центральної частини міста будуть завантажені.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!