Через футбол біля Арени Львів тимчасово реорганізують рух. Схеми

6029 0
Зміни почнуть діяти перед початком запуску на стадіон о 18:45.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Сьогодні, 7 червня, о 21:45 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч між збірними України та Сербії. Перед матчем та після нього біля стадіону змінять схему руху, аби відвідувачі могли без проблем заїхати та виїхати. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Запуск на стадіон розпочнеться о 18:45, тож вже о цій годині рух буде змінено.

«Виїхати на вулицю Стрийську можна буде лише здійснивши поворот праворуч. Водії за потреби зможуть розвернутися на вулиці Вернадського. Випуск із паркінгів P1.1, P1.2, P 1.3, P2,P4 відбуватимуться через вулицю Карла Мікльоша», – попереджають патрульні.

Виїзд на трасу Київ-Чоп (кільцеву) проводитиметься лише через один нижній виїзд і дозволятиметься поворот лише праворуч. Розвернутися водії зможуть на транспортній розв’язці. Верхній виїзд буде перекритим.

Водночас патрульні регулюватимуть рух.

«Наголошуємо, що паркуватися можна лише у встановлених місцях, аби не перешкоджати виїзду транспортних засобів. Патрульні зроблять усе можливе, аби запобігти хаотичному паркуванню. За можливості скористайтеся шатл-басами або громадським транспортом, роботу якого спеціально продовжили», – ідеться також в повідомленні.

Патрульні просять і пішоходів не ходити дорогою та не йти безперервним потоком через пішохідні переходи, аби не затримувати транспорт. Аби уникнути непорозумінь, потрібно неухильно дотримуватися жестів регулювальників.

Схеми: патрульна поліція Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!