Політична реклама

Через футбольний матч завтра у Львові відбудуться зміни в русі транспорту

1208 0
15 листопада у період від 17.00 до 24.00 години у Львові на території стадіону «Арена-Львів» на вулиці Стрийській відбудеться футбольний матч. У зв’язку з проведенням цього спортивного заходу передбачено деякі зміни в організації дорожнього руху, - повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зокрема, транспортні засоби, якими вболівальники добиратимуться до стадіону, здійснюватимуть рух по вулиці Стрийській – зі сторони села Сокільники Пустомитівського району, а також на ділянці від автовокзалу по вулиці Вернадського і до дороги №8, які ведуть до стадіону «Арена - Львів».

Пішохідний рух відбуватиметься дорогою №7, а саме – через вулицю Стрийську від автовокзалу до стадіону.

Передбачений заїзд організованих груп автобусів на стоянку стадіону - зі сторони кільцевої дороги (біля готелю «Катерина»).

Рух транзитного транспорту зі сторони міста Києва буде здійснюватись через місто Львів, а саме - через вулиці Б.Хмельницького, Липинського, Єрошенка, Шевченка, Західний обхід м. Львова з подальшим виїздом у напрямку до міста Чоп.

ДАІ рекомендує водіям за можливості для руху використовувати вулиці Кульпарківську та Зелену.

Нагадаємо, перший футбольний матч на новій арені розпочнеться 15 листопада о 21:00. На час матчу громадський транспорт у місті курсуватиме до 01:00. А для зручності уболівальників у місті діятимуть додаткові автобусні та тролейбусні маршрути.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!