Через грозу та вітер у Львові впало декілька дерев

6883 0
Користувачі соцмереж повідомляють про повалені через грозу дерева у різних частинах міста та області.
Фото: Ольга Дідух/Facebook

Фото: Ольга Дідух/Facebook

Через грозу та сильний вітер сьогодні, 13 травня, у Львові впало декілька дерев. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж.

Зокрема, депутат міської ради Львова Ігор Зінкевич на сторінці у Facebook повідомив про те, що на спуску вул. Опришківської дерево впало на проїжджу частину. Водії відтягли його на бік, але проїзд лишається ускладненим. На вул. Тракт Глинянський, 165 дерево впало на дитячий майданчик. На вул. Виговського через вітер обірвалися тролейбусні дроти, рух трамваїв заблоковано.

Також у Личаківському районі на вул. Горліса-Горського, 13 під час грози на присадибну ділянку впала тополя. У результаті падіння пошкоджено сад, город та огорожу ділянки, пише користувачка Facebook Ольга Дідух.

Читайте також: Львів'янам розповіли, як правильно садити дерева. Покрокова інструкція

Фото: Ольга Дідух/Facebook

Фото: Ольга Дідух/Facebook

Користувачка Ірина Жегистовська пише, що на її город впала тополя, що, за її словами, належить лісосмузі «Львівської залізниці». Тополя пошкодила інші дерева та кущі. Користувач Богдан Богдан повідомляє, що на дорозі Перемишляни-Погорільці дерева впали на проїжджу частину та ускладнили рух транспорту.

Читайте також: Було дерево, став пень. Обрізання дерев у Львові в запитаннях і відповідях

Фото: Ірина Жегиствоська/Facebook

Фото: Ірина Жегиствоська/Facebook

Фото: Богдан Богдан/Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!