Через карантин пробне ЗНО в Україні перенесли на квітень. Дати

1870 0
Учасники мають повторно роздрукувати запрошення-перепустки.
фото: racorn/Depositphotos

фото: racorn/Depositphotos

Через запровадження в Україні тритижневого карантину пробне ЗНО перенесли на квітень. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Так, тестування з української мови і літератури відбудеться 4 квітня, а тестування з інших навчальних предметів – 11 квітня.

«Учасники пробного тестування мають повторно видрукувати запрошення-перепустки. До 14 березня ми повідомимо про дати визначення результатів», – кажуть у Центрі.

Читайте також: Закриті школи та скасовані рейси. Усе, що треба знати про карантин у Львові і Україні

За розкладом, пробне ЗНО з української мови та літератури мало відбутись 21 березня, а з інших предметів – 28 березня. Утім учора, 11 березня, уряд запровадив на всій території України тритижневий карантин, що передбачає припинення навчання та заборону на масові заходи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!