Через «Картку львів’янина» можна буде отримати «цифровий рецепт» на ліки

2321 0
Мережа аптек «D.S.» запропонувала Львівській міській раді свої нові IT-сервіси для зручності пацієнтів. Серед них – можливість отримувати «цифрові рецепти» на «Картку львів’янина».
Фото: expoknews.com

Фото: expoknews.com

В керівництві мережі аптек «D.S.» вказують на те, що технічне забезпечення компанії дає можливість обслуговувати електронні рецепти за «Карткою львів'янина». Як приклад в компанії наводять свої втілені проекти у сфері on-line: послугу з резервування, розрахунковий центр для аналізу тендерних закупівель, сучасний каталог аптечних товарів із зображеннями та інструкціями МОЗ України.

Як відзначила директор з маркетингу мережі аптек «D.S.» Люба Дуб, «цифровий рецепт» використовується у багатьох країнах. Він дозволяє перевірити правильність даних, їх повноту, «прозорість» у виписці ліків, а також повну безпеку у його користуванні.

Якщо міська влада прийме пропозицію аптекарів, то вже невдовзі буде підписано 3-сторонній меморандум між мережею аптек «D.S.», ІТ-компанією «Еleks» та Львівською міською радою щодо співробітництва в цьому питанні.

міський голова Львова Андрій Садовий та генеральний директор мережі аптек «D.S.» під час презентації

Під час зустрічі генерального директора мережі аптек «D.S.» Олега Никулишина з міським головою Львова Андрієм Садовим, також було підтверджено можливість надання спеціальної знижки в мережі аптек «D.S.» за «Карткою львів'янина» воїнам АТО.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!