Через концерт «Кузьма 50» у Львові буде ускладнений рух транспорту. Деталі

5236 0
Для доїзду мешканців збільшать кількість автобусів, що курсують до стадіону «Арена Львів».
ілюстративне фото: list.in.ua

ілюстративне фото: list.in.ua

Сьогодні, 15 вересня, на «Арені Львів» відбудеться концерт «Кузьма 50». Мешканців міста просять за можливості оминати територію поблизу стадіону, аби не створювати заторів, передає прес-служба ЛМР.

Для безпеки відвідувачів концерту для руху транспорту закриють вул. Карла Мікльоша, що веде до «Арени Львів» від вулиці Стрийської, – вона буде пішохідною. На місці працюватиме патрульна поліція.

Читайте також: Укрпошта випустила марку до ювілею Кузьми Скрябіна

Очікується, що перед початком концерту буде ускладнений рух транспорту на вул. Стрийській поблизу стадіону. З міркувань безпеки з 17:00 організують окрему систему заїзду транспорту до стадіону.  Для приватних автомобілів на стадіон буде три заїзди: на вулиці Вернадського, вулиці Лева Броварського та з Кільцевої дороги.

Також збільшать кількість машин на автобусних міських маршрутах, які курсують в напрямку стадіону. Вони мають курсувати до 1 години ночі.

Мешканців просять залишати автомобілі на паркінгу правильно, аби не створювати незручностей для інших відвідувачів концерту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!