З України за добу виїхало майже 38 тисяч людей

1761 0
Коротко про головне за добу.
Фото: AP

Фото: AP

Загроз ракетних ударів на Львівщині минулої доби не було. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 
 
Нова система інформування. На Львівщині через мобільні телефони тестуватимуть систему інформування населення про можливі загрози. Триватиме тестування упродовж 7 вересня – 10 жовтня. Повідомлення надсилатимуть близько 12:00 щопонеділка, середи та п’ятниці. Докладніше тут.
 
Навчання у школах. Батьки та педагогічні колективи визначились остаточно: зі 1118 шкіл області учні 645 закладів навчатимуться очно. 413 – поєднуватимуть очне та віддалене навчання. Учні 60 шкіл Львівщини навчатимуться віддалено.
 
Евакуація людей. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 220 осіб. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 680 людей.
 
Перетин кордону. З України минулої доби виїхало майже 38 тисяч людей, зокрема, через пункти пропуску у Львівській області виїхали 18 тисяч 664 особи. Натомість повернулися – 20 тисяч 211 людей. З них 19 тисяч 116 – українці.
 
Диверсії. Поліція Львівщини опрацювала 1295 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!