Через коронавірус «Ігри нескорених» перенесли на рік

1536 0
Ігри мали відбутися в Гаазі з 9 по 16 травня.
Фото: Міноборони

Фото: Міноборони

«Ігор нескорених-2020» через пандемію коронавірусу переносять на рік. Про це повідомила організаційна рада ігор, що мали відбутися в Гаазі з 9 до 16 травня.

Читайте також: Цьогоріч Євробачення не буде

«Зараз ми розглядаємо можливості перенести "Ігри нескорених" на травень або червень 2021 року, якщо це дозволятиме наявність ключових потужностей та ресурсів. Йде процес масштабного планування, щоб оцінити та підтвердити цю можливість», – йдеться в заяві організаторів.

Організатори також оприлюднили звернення патрона Ігор Герцога Сассекського Гаррі, який назвав перенесення змагань «складним рішенням», якому, однак, не знайшли альтернативи.

«Хороша новина в тому, що у вас буде ще 12 місяців, щоб підготуватися ще краще, ніж ви це вже зробили, і досягнути найвищої точки своєї психологічної та фізичної форми. Я з нетерпінням чекаю ігор наступного року і шкодую, що ми не змогли організувати їх для вас», – сказав принц Гаррі.

Читайте також: Євро-2020 перенесуть на 2021 рік

Нагадаємо, що на «Ігор нескорених-2020» Україна планувала відправити 20 ветеранів бойових дій, серед яких четверо львів’ян.

Додамо, що «Ігри Нескорених» – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі. Їх заснував британський принц Гарі. У них беруть участь поранені військовослужбовці та пов'язані з ними ветерани. Україна бере участь у «Іграх Нескорених» із 2017 року. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!