Через Львів курсуватиме потяг до Яремчі та Перемишля. Розклад

4727 0
Із 10 грудня почне курсувати двогрупний пасажирський поїзд з Одеси до Перемишля та Яремчі з розчепленням вагонів у Львові.
Фото: lvivnews.info

Фото: lvivnews.info

Про це повідомили на сайті Одеської залізниці. З 10-го грудня планується запуск двогрупного пасажирського поїзду з Одеси до Перемишля (Польща) та Яремчі з розчепленням у Львові. «Взимку пасажири з Одеси зможуть без пересадок добратися до українських популярних гірськолижних курортів Яремче, Буковель, а також до Євросоюзу», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Лижні курорти неподалік Львова: траси, витяги, особливості

Поїзд №36/26-35/25 сполученням Одеса – Яремче, Перемишль курсуватиме щоденно. З Одеси поїзд вирушатиме о 18:26 і прибуватиме наступного дня до Яремчі об 11:36, до Перемишля о 9:45. З Перемишля до Одеси новий поїзд відправлятиметься о 18:09 за місцевим часом, а з Яремчі о 18:52 та прибуватиме до Одеси о 11:15 наступного дня.

На шляху прямування передбачені зупинки у Львові, Тернополі, Хмельницькому, Жмеринці, Красному, Рудниці, Вапнярці та інших станціях.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!