Через Львів курсуватимуть поїзди з оновленими вагонами

3925 0
У цих вагонах можна купити каву з автомата та підгріти їжу в мікрохвильовці.

Вчора, 4-го вересня, у перші рейси вирушили три нові пасажирські вагони, які Укрзалізниця отримала минулого тижня. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Вперше в українських поїздах з'явився кавовий апарат, який пропонує великий вибір напоїв. Також у прес-службі зазначають, що пасажирам стане зручніше подорожувати через додаткові розетки, нові мікрохвильові печі та можливість провітрювання. 

По одному новому вагону включили до складу поїздів, які курсують через Львів: № 81/82 Київ – Ужгород (вагон № 10) та № 49/50 Київ – Трускавець (вагон № 7). 

Читайте також: Ernest airlines запустить рейси зі Львова в Венецію, Неаполь та Бергамо

Також в Укрзалізниці розповіли, що за два роки для українців розроблять новий тип вагонів: «Загалом уже у цьому році Укрзалізниця розпочне розробку проекту нового вагона, що відповідатиме міжнародним сучасним стандартам та вимогам і відрізнятиметься від того рухомого складу, до якого ми звикли. За сприятливих обставин пасажир побачить новий вагон через 1,5 – 2 роки», – розповів член правління ПАТ «Укрзалізниця» Сергій Михальчук, 

Загалом у цьому році Укрзалізниця поповниться новими 27-ма класичними купейними вагонами та ще 11-ма СВ.

Довідка. Пасажирський вагон може перевозити 40 пасажирів зі швидкістю руху до 160 км/годину. Він обладнаний кліматичною системою та двома вакуумними туалетами замкнутого типу.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!