Політична реклама

З Києва до Трускавця новий Hyundai їде через Львів

6387 0
Із 1 червня почав курсувати потяг Hyundai класу Інтерсіті+ за маршрутом Київ-Трускавець-Київ.

Свою магістральну швидкість поїзд розвиває тільки від Києва до Львова, а зі Львова до Трускавця їде повільніше через застарілу інфраструктуру, повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури. На цій ділянці ближчим часом залізничники обіцяють теж прискорити рух поїзда.

"Від Львова до Трускавця інфраструктура не дозволяє їхати 160 км/год. Щоб скоротити час, треба вкладати кошти в інфраструктуру. Втім вже зараз після обкатки ми зменшимо час знаходження цього поїзда в дорозі на 15-20 хвилин. Якщо будемо мати пасажиропотік, то отримаємо кошти на розвиток інфраструктури", - зазначив начальник Львівської залізниці Богдан Піх.

Поїзд відправляється зі ст. Дарниця о 06 год. 25 хв., а зі ст. Київ-Пасажирський о 6 год. 48 хв.  і прибуває до Трускавця о 14 год. 00 хв. Він зупиняється на ст. Львів (11 год. 59 хв. - 12 год. 19 хв.) та Дрогобич (13 год. 34 хв. - 13 год. 44 хв.).

Зворотно поїзд відправляється зі ст. Трускавець о 15 год. 40 хв. і прибуває до ст. Київ-Пасажирський о 22 год. 55 хв., а до ст. Дарниця – о 23 год. 19 хв. Зупиняється на ст. Дрогобич (15 год. 56 хв. - 16 год. 06 хв.) та Львів (17 год. 29 хв. - 17 год. 58 хв.).

Літній розклад руху поїздів «Львівської залізниці» можна знайти тут.

ТЕГИ: Hyundai, потяг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!