Через Марш слави у Львові обмежать рух. Перелік вулиць

2153 0
5-го листопада містом пройде Марш слави Галицької Армії та військ Української Народної Республіки.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

З нагоди відзначення 99-ї річниці проголошення Західної Української Народної Республіки Громадська організація Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять» організовує низку заходів присвячених цій події. Зокрема, у неділю, 5-го листопада, відбудеться Марш слави Галицької Армії та військ Української Народної Республіки, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова: історичне селище Поморяни

Збір колони біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу о 12.00 год. Піша хода учасників маршу пройде за маршрутом: від пам’ятника В’ячеславу Чорноволу – вул. Руська, пл. Ринок – вул. Беринди – просп. Свободи – пл. Міцкевича – просп. Свободи – Львівська Опера – просп. Свободи – вул. Беринди – пл. Ринок. За маршрутом руху ходи буде ситуативне перекриття руху транспорту до 10 хв.

Читайте також: Про культуру дискусії. Які висновки слід зробити з конфлікту довкола півмарафону

О 13.00 год, коли хода повернеться на пл. Ринок, тут відбудеться театралізоване військово-історичне дійство. Відтак усі події перенесуться у сквер «На Валах» (вулиця Володимира Винниченка, 18), де з 14.00 до 15.00 відбуватиметься відтворення боїв за Львів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!