Політична реклама

Через матч Україна-Австрія у Львові курсуватиме додатковий транспорт (схема руху)

2493 0
15 листопада під час футбольного матчу між збірними України та Австрії у Львові, який проходитиме на новому стадіоні, курсуватиме додатковий транспорт. Ці маршрути не матимуть відповідних номерів, а на табло буде висвітлено, що це додатковий транспорт. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, у день матчу для уболівальників курсуватиме 4 додаткових автобусних маршрути та 2 – тролейбусні.

«Матч розпочнеться о 21:00 і закінчиться о 22:45. Тож управління транспорту рекомендувало усім перевізникам продовжити рух міських автобусів та тролейбусів до 01:00 ночі", - пояснив М. Жук.

Як наголосив директор ЛК АТП-1 Андрій Тимчина, для вболівальників курсуватимуть усі 33 автобуси великої місткості, які є на балансі підприємства.

«Усі вони, за винятком автобусів, які курсують на 11-му маршруті, працюватимуть як додаткові», - уточнив Андрій Тимчина.

Також уболівальників перевозитиме 30 одиниць тролейбусів. Але весь додатковий транспорт курсуватиме лише до автовокзалу.

Довідка

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, на час матчу курсуватимуть такі автобусні маршрути:

1. Автобусний маршрут (додатковий) : пл. Петрушевича –  Автовокзал.

2. Тролейбусний маршрут №5: Пл. Петрушевича –  Автовокзал (до проведення і по завершенню)

 3. Автобусний маршрут (додатковий): кінотеатр Довженка –  Автовокзал (до проведення і по завершенню)

4. Автобусний маршрут (додатковий): вул. Пасічна (Пагорб Слави) – (Кінотеатр Довженка) –  Автовокзал(до проведення і по завершенню)

5. Тролейбусний маршрут (додатковий): університет  –  Автовокзал(по завершенню)

6.Тролейбусний маршрут (додатковий): вул. Грінченка  –  Автовокзал (по завершенню)

7.Тролейбусний маршрут №3:вул. Ряшівська –  Автовокзал (до проведення і по завершенню)

8. Автобусний маршрут (додатковий): Рясне 2 – м/р Левандівка – Автовокзал (по завершенню).

Крім того, до стадіону можна буде доїхати і на громадському транспорті, який курсує до ТЦ «Кінг-Крос». Це міські маршрути  №18 -  Головний вокзал – ТЦ «Кінг-Крос», №37 -Галицьке  Перехрестя – ТЦ «Кінг-Крос», №71  - вул.Золота(Шевченка) – ТЦ «Кінг-Крос», №57  -вул. Старознесенська  - ТЦ «Кінг -Крос», №7А  м. Винники – ТЦ «Кінг-Крос».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!