Політична реклама

Через мітинг у центрі Львова буде ускладнений рух

1630 0
Сьогодні, 19 лютого, о 10:00 навпроти головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка студенти розпочнуть загальну студентську мобілізацію.

Студенти вимагають зупинити та відтермінування навчальний процес у ВНЗ у Львові та по Україні, - зазначається у повідомленні Студентської координаційної ради у Львові. Також студенти вимагатимуть безперешкодної участі у протестних акціях.

Цілі студентів такі: формування уряду народної довіри, повна люстрація чинної влади всіх рівнів, за ознаками приналежності до останніх подій.

План дій: 10:00 – мітинг біля пам’ятника Франку

10:30 – початок блокади університету до виконання адміністрацією вимог студентів

11:30 – початок руху через Львівську Політехніку по львівських ВНЗ з метою поширення студентських вимог 19:00 – будування барикади навпроти головного корпусу ЛНУ ім. Івана Франка, яка виконуватиме роль точки збору студентів.

Відтак, на тих вулицях міста, де відбуватиметься мітинг, рух транспорту буду ускладнений.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!