Через негоду на Львівщині без світла лишилися десятки населених пунктів

1484 0
Знеструмлені 33 населені пункти повністю та 19 частково.
Фото: steemit.com

Фото: steemit.com

Сильні пориви вітру призвели до відключень в електромережах Львівської області і залишили мешканців понад 30 населених пунктів без світла. Про це повідомили у «Львівобленерго».

Читайте також: Через сильний вітер дерева у Львові пошкодили автівки і заблокували трамвайну колію. Фото

Станом на 10:00 год. внаслідок негоди знеструмлені 10 ліній електропередачі повністю та 7 частково.

33 населені пункти залишилися без світла повністю та 19 частково у Золочівському, Буському, Городоцькому, Жовківському, Яворівському, Кам’янка-Бузькому, Пустомитівському, Миколаївському, Жидачівському та Перемишлянському районах.

Наслідки стихії ліквідовують 20 аварійних бригад із 66 працівників ПрАТ «Львівобленерго».

Читайте також: Холодно та вітряно. На Львівщині оголосили штормове попередження 

Нагадаємо, що сьогодні протягом дня синоптики і надалі прогнозують на Львівщині пориви вітру 17-22 м/с. Мешканців Львівщини просять щільно закривати всі вікна будинку, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні, на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, дерев, ліній електропередачі, не паркувати автівки поруч з ними.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!