Через негоду у Львові вийшли з ладу п'ять трамваїв та кілька світлофорів

1924 0
Кілька трамваїв відправили на ремонт, замість них курсують резервні.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Внаслідок негоди, яка пройшла у Львові вчора, 5 липня, з ладу вийшли 5 трамваїв та 6 світлофорних об'єктів. Під час цієї зливи випала місячна норма дощу. Про це у стрімі Tvoemisto.tv під час брифінгу повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк. 
 

 

«В силу того, що був сильний дощ і багато води потрапило у відповідні технічні засоби нашого електротранспорту, то перегоріли певні елементи. Зараз цей електротранспорт підлягає ремонту. Через сильну зливу у Львові не працювало 6 світлофорних об'єктів», – сказала вона.

Читайте також: Львів накрила сильна злива. Фото, відео

Станом сьогодні ще не відновили роботу двох світлофорів – на вул. Личаківській і на проспекті Червоної Калини. Зараз там працюють аварійні бригади.

Загалом, через зливу учора в місті перестали працювати світлофорні об’єкти: на пр. Червоної Калини — вул. Скрипника, пр. Червоної Калини (біля ТЦ «ВАМ»), вул. Стрийській — вул. Максимовича, вул. Стрийській — вул. Гашека, вул. Науковій, 7а та вул. Князя Романа — пл. Галицькій.

Як уточнила чиновниця у коментарі Tvoemisto.tv, трамваї №2, 3, 8, 9 відправили на ремонт, замість них курсують резервні.

Ірина Маруняк також додала, що на гарячу лінію міста надійшло 12 скарг про підтоплення підвальних приміщень у Шевченківському та Личаківському районах .

«Станом на сьогодні ми практично ліквідували наслідки які були в нас під час стихії. Ми особливу увагу приділяли цьому питанню, адже це укриття наших мешканців, і дуже важливо, щоб воно було в належному стані», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 5 липня у Львові пройшла сильна злива, яка підтопили вулиці та пошкодила понад 20 дахів у житлових будинках. Також у місті тимчасово не курсував електротранспорт. 

Антоніна Костик
Відео Марти Байдаки

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!