Негода у Києві пошкодила 220 дерев

1230 0
Найбільше – у Шевченківському районі.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Негода у Києві зламала зламала 120 дерев та пошкодила ще близько 100.

Джерело: КМДА

«Внаслідок крижаного дощу у Києві зламано 120 дерев та ще близько 100 пошкоджено. Районні управління зелених насаджень продовжують обстежувати свої балансові території: парки, сквери, бульвари, проспекти. Найбільше ушкоджених дерев виявлено на зелених зонах Шевченківського району: 16 повалених і 48 пошкоджених», – пояснили там. 

Ліквідація наслідків негоди триває. Рятувальники закликають мешканців бути обачливими, а водіїв просять не паркувати авто в недозволених місцях, а також під деревами.

Читайте також: У київському метро проводитимуть тренінги з домедичної допомоги

В КМДА додають, що при падінні дерев чи гілок, травмуванні людей слід інформувати екстрені служби: 101 або 103. Телефон КАРС «Київська служба порятунку»: 044-430-37-13.

Нагадаємо, у Київській області через значний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу упродовж 21-22 листопада відбулися аварійні відключення електроенергії.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!