Через необережне поводження з вогнем померла сторож львівського дитсадку

1983 0
Під час спалювання сміття на жінці загорівся одяг, і вона не змогла самостійно погасити полум’я.
фото: вікіпедія

фото: вікіпедія

Учора, 17 серпня, на території дитячого садка «Веселка», що на вул. Китайській у Львові, виявили обгоріле тіло жінки. Інформацію про це у коментарі Tvoemisto.tv підтвердили у пресслужбі поліції.

Повідомлення у Личаківський відділ поліції надійшло 17 серпня, близько 7:00. На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу загиблої – 68-річної мешканки Львова, яка була працівницею дитсадка.

За попередніми даними, під час спалювання сміття на жінці загорівся одяг, проте вона не змогла самостійно погасити полум’я та померла від отриманих тілесних ушкоджень. Тіло загиблої скерували на судово-медичну експертизу. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Правоохоронці встановлюють всі обставини загибелі жінки. Досудове розслідування триває.

Як повідомили також у пресслужбі ЛМР, померла жінка 1952 року народження довго працювала у дитсадку «Веселка» сторожем.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!